Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NÄR MÅNEN ÄR FULL ÄR HAN NYKTRAST PÅ FESTEN


Älvor & Troll

Ja jag vet att världen är kall så jag försöker hålla mej varm/
djupt inne i Norrlandsskogen helt förtrollande som magisk svamp/
somnar på morgon vaknar inatt, älvor och troll dansar besatt/
känner ingen ånger jag tidigare har haft/

sjunger mina sånger rappar i takt när jag traskar så raskt/
har Sebastian som namn hans tankar har makt över allt som han fann/
när solen gick upp gick den ner på andra ställen/
när månen är full är han nyktrast på festen/

var trippad på växter tänkte sen fixar sig resten/
med ilskna små häxor som älskats så mäktigt/
tills känslan blev äcklig och jag ventilera med bläcket/
när kränkningen bränts kefft har jag pennan och gänget/

älskade vänner och familj som väntat så länge/
att jag ska skärp mäh! men dansat med trollen som gav cancer och ågren/
tills nu älvorna såg mig och jag blev förlåten/
nu rinner lyckotåren och sinnet blev återställt/


Ref:
nu har jag återvänt och känt att lyckan nått mig/
börjat tycka om mig skådar älvor i soluppgången/
slutat bry mig om trollen all den tyngden av ångest/
när jag vaknade skådades älvor i soluppgången/




Övriga genrer av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-20 11:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skogstrolsk
Musikalisk
Norrtopps
Stämning
ala' bästa
Sebastian
A.K.H-stil!
;)

2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl