Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De utsatta, de som inte fattar är också de som är helt och hållet oskyldiga i det långa loppet.


Underläget.

Ni säger..

det är den gyllene kroken som ligger bakom allting

dom som är en stiftelse och har ett rättspsyke

projektet nystanet, uppsatta inom kommunen

och huset som satt i linnea.

men polisens insatta, är de också medlemmar?

Och varför är alla ute efter öp:s patienter?


Många frågor som söker sina efterlängtade svar.


Men endast ö-p, kyrkan och handläggare
finns kvar..
delat ansvar..
så fortsätter resan mot "den nya stationen".


Det viktigaste vi kan göra i dagsläget är att se på.


Vittnen?


(Öva gärna lite konst för att fästa händelser i minnet)


Sen tycks det räcka,
det nya sättet att få reda på sanningen om ovanstående.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-20 11:44



Bookmark and Share


  Koloristen
Also...a tin tear drop (Capt. Beefheart).
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP