Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stort krig inomhus

Det var ett stort krig inomhus
I hennes mjuka hjärna
Al Stewart spelades på repeat
Och katterna var så hungriga
Ett stort krig inomhus
Hon samlade på sig saker och fick en panikattack
när hon läste på internet att ekorrejakten var igång
Var skulle hon gömma sig nu?
Hennes fötter gjorde ont av alla förfärliga förbannelser som hon själv hade hittat på soptippen
Det var krig inomhus
Men freden var precis runt hörnet
Där stod en trollkarl med vitt skägg och dansade förföriskt till en säckpipa-tango
Aldrig hade hon varit mer glad och fridfull än den stunden då kriget tog slut




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-08-20 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP