Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslan för att våga göra saker och ting vi kanske inte vågat göra förut kan i sig göra att vi förlorar det som betyder allra mest ...


Vi kan ...

... påverka
förändra
och 
förebygga
det allra mesta
i våra liv
men inte allt ...

Men för att vi
verkligen
någonting väsentligt
ska kunna vinna

måste vi jämväl
våga förlora allt ...

 

 

 

____________________________

Publicerad här tidigare i juni 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-08-20 13:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Så sant. Ofta den medlöpande risk som motverkar att agera fullt ut.
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP