Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra

Du ljuva ros
o midnattstjärna
dina ögon tindrar likt iskall mark
du fångar mig
likt morgonstrålar
river den mur jag trott stå stark

för i din närhet
o du sagoväsen
står jag naken – bunden som i trans
så djupt förtrollad – häxlikt tagen
djupt försjunken en romans




Fri vers (Fri form) av RobinG
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-20 13:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow
2020-12-02

  AndLou VIP
Så vackert att man vill höra mer!
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

RobinG