Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett rum utanför tiden


Det är mitt på dagen
i ett rum utanför tiden;
det stjärngnistrande världsalltet
mjukt flödande
omkring det;
rösterna av människor
ekande fram och åter
ute i mysteriet
somliga kallar verkligheten;
fonem och morfem
stigande
som vindlande rökpelare
från spridda lägereldar
på savanner, stäpper, taigor, tundror,
prärier och ökenvidder

Jaget en svävande punkt av kognition
i ett rum utanför tiden




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-08-20 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP