Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Corona tider


Nu

Jag lever nu livet är annorlunda hela världen är som förbytt
Är det ett straff vi människor på jorden fått för att vi ej oss brytt
Jag försöker varje dag att göra det bästa
hålla avstånd bära munskydd och inte festa
Det som är svårast att bemöta är att inte få krama sina kära
Men jag hoppas och ber om alla denna tid ser
Det kommer det en tid vi får träffas igen och kramas med vänner och kära
som vi har nära
Bara vi tänker oss för och gör allt vi bör.

Alprosen




Fri vers av Alprosen
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-20 15:13



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om tiden som är och som vi hjälper till nu så att det nya ska komma
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen