Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen i vitögat


Kärlek så falsk

Trodde jag visste vad kärlek var
trodde på vad du sa, trodde dina fina ord
Du gjorde illa mig om och om igen
Glömde,förlät,trodde det var jag som felade
Samma sak om och om igen,det tog aldrig slut.

Gav 35 år av mitt liv för din skull,lagade mat,diskade,städade,bakade,tvättade och gav min kropp.
Men inget var tydligen nog,när jag behövde dig svek du mig åter igen.

Blev sjuk och behövde dig mer men det enda jag fick var ditt svek,ditt hån.
Idag är jag tjock,har lungproblem,hjärtproblem, ryggproblem
kan inte gå eller göra nåt utan hjälp.
Du fortsätter ändå att värdesätta mig med ditt sätt att göra mig illa

Av vad som kallas kärlek fick jag inte uppleva mycket,om inte kärlek är undertryckt hat för det vet jag vad det är.




Fri vers (Spoken word/Slam) av poet-idag
Läst 115 gånger
Publicerad 2020-08-20 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poet-idag
poet-idag