Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon är expert

Väntanlängtan är ett underbarn
docent i ämnet kärlek
drottninglik expert
ger sig in i
tål den kära leken
vänder ut och in
på själalivet sitt

förändras likt en kameleont
behagar dig
åt helvete för mycket
älskar varje ögonkast du skänker
sparar dem i solljus
slickar dina tårar
kysser varje ord din mun formar
hett är vad du får tillbaks

Väntanlängtan är på riktigt
hon vill måla av dig
impressionistiskt
dina tunga andetag
när du plockar blommor
hon iakttar ditt vara
ser allt du inte ser

ingen har älskat dig
som hon gör
kysst dig mer ömt
på din panna
slickat dina läppar mer röda
ingen annan har gett allt
du sa inte ens tack

men vem är hon att älska
när hon runnit ut
tappat sitt jag

blivit ett med dig





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-21 22:06



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Väntanlängtan är jag arg på. Jag känner mig lurad av henne.
2020-08-22

  Annie b'larsson VIP
Det är så sorgligt ibland. Man älskar någon men får inget tillbaka. Försöker avsluta men är som limmad ihop med den andra person med Karlssons klister. Det blir till att spränga sig loss.
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP