Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän av berusning

Du sitter
Med dina
Så kallade
Vänner

Glasen är
Fyllda
Berusningen
Så svindlande
Lätt

Den svarta
Ångesten
Smärtan
Minnen

Tillfälligt
På flykt

Baksmällan
En rak höger
Ner för räkning

Du lovar
Och svär

Aldrig mer

Men flaskans
Ande

Ger tre
Önskningar

Tyst tyst
Viskar du

Mer, mer, mer.........




















Fri vers av Virvelvind
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-20 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den texten knockar mig. Farligt bra!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind