Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden ligger tungt i mina händer




Det tyngsta man kan bära

är sorgen och saknaden

i kärlekens och längtans

tomma händer




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-08-21 10:29



Bookmark and Share


  M.Eta
Tung tyngre tyngst!
2020-08-23

  Niliboy
Ja, nog är det så!
2020-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
Så sant om det grymmaste vi får att bära på - vackert skrivet - Kram
2020-08-23

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Starka strofer för starka och tunga känslor! Mycket väl skrivet!
2020-08-22

  Sparvögat VIP
Saknaden bor alltid kvar i hjärtat och är tungt att bära...
Fint lägger du sorgens ord!
2020-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och gripande om det svåraste som man får leva med.
2020-08-21

  bibbi ahrnstedt
Vackert uttryckt ja sorgen och saknaden
finns där alltid kvar
2020-08-21

  Elinor Sörensson VIP
Så outsägligt tungt och gripande,
vännen. Önskar dig allt gott.
2020-08-21

  Respons VIP
Tungt men vackert!
2020-08-21

    Lena Staaf VIP
Gripande - kramar hjärtat.
2020-08-21

  Maria Sundelin VIP
Så träffande och sant
Kramar

2020-08-21

  Solweig Jansson VIP
Så vackert uttryckt !
2020-08-21

  överlevaren VIP
Mycket bra formulerat om livets svårigheter....en text full av blandade känslor!
2020-08-21

  Klara Ord VIP
Vacker text full av känsla och mening.
2020-08-21

  Kajan VIP
I denna korta text, ryms så mycket.
2020-08-21

  Öknens Ros VIP
Sanna ord om sorg och saknad.
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP