Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid för eftertanke

sommaren börjar lida mot sitt slut
än skiner solen
än värmer solens strålar

pandemi eller inte
livet det pågår nu
här
försiktigare
det har vi nog alla blivit
tänker på avstånd
tänker på tvätta händer ofta
umgås inte med de som är förkylda
vi ha haft turen att inte bli drabbade
känner några som drabbats väldigt hårt
varit nära liv och död

tid för eftertanke har denna sommar
erbjudit
tid att ta tag i släpande saker
det kommer ordna sig
viskar min inre röst
på ett eller annat sätt





Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-21 10:36



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Ja visst är det så, fint skrivet
2020-08-28

  Nils-Robert
Klokt sagt om denna sommar.
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77