Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen

fina minnen
från sommaren
finns kvar
dessa plockar
vi fram
jag
min dotter
min sambo
när det mörka
kommer åter
inom sinom tid
då mörkret
sänker sig
över stad
över skog
över oss
då det känns
djupt inom
att mörkret
är jobbigt
då plockar vi fram
de ljusa minnen
från sommarens
varma dagar
med familj
med vänner




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 116 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-21 10:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de ljusa stunderna så viktiga bevarar vi alltid till de mörka dyker upp...bra
2020-08-22

  Nils-Robert
Så livsbejakande rader om att minnas det ljus. Så viktigt.
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77