Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var en gång.


Fru Längtanbort

I evig väntan lever hon
det eviga sedan
som om livet
börjar i framtiden

sedan
ska hon göra
allt hon inte gör nu
sitter i nattklädnad
väntar in dagen

solen skiner så retfullt in
ger det dåliga samvetet
ångestföda
allt fru Längtanbort
borde göra
måsten radas upp
på smultronstrån

kaffekoppen är sval
mot hennes läppar
osten har svettats färdigt
det är en mil till duschen
sängen lockar med gyllenstämma
kom tillbaks

i morgon försöker hon igen




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-02 23:20



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vill till himmelriket.trivs bra där jag är annars.
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP