Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För att få plats med mera text i mobilen var jag tvungen att ta bort pauserna. Det blev på det här viset då. Någon tid senare kommer texten att finna sina mellanrum, men till dess står den som ståndaktig mot alla möjliga krav på s


Ingenting om Ingemar Fritiof Karl Olof Jahajansson



Oftanoggällerdetenaellerdetandra.
Pausernaärsärskiltsvåranogattuthärda.
Deärfylldaliktköttetoftaärstoppatmedolikakryddor.
Avsjälvafruktanförsammanbrottet,
detpersonligasåvälsomdetmer
samhälleligakaosvivälsnartallatrorblir
ensomföljdavdenkatastrofviallanudelar.
Denvilkensträckerutsinasomskräckenstentakler.



(2020 08 21)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-06-15 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP