Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Med Nils Ferlin igen 2



Prydnad

Små bröder
som vandrar och går
mot söder,
men når blott till nord
där isen är gjord
av svartaste sorg.
Små bröder
som lämnar en korg
fast hjärtana blöder,
och lyfter sin hatt
och tackar så glatt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers av Poeten Salvador VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-02-20 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP