Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I någon annans hand

 

Jag synar dina händer

ser mjukheten smeka

den som ristat längtan

den som funnit lusten

i det hjärta som brustit

i någon annans hand.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-08-21 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP