Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av "Poetry, how does it feel now", Akua Naru, liveversion


Som fängslad av ordbojor

Runt hennes liv
lindas
skira ordflätor

Hon fängslas där

Kittlas av retfulla
små fjädervokaler
mot nackfjunen

ljuvfängslas där

Av månstrålestrofer
och nebulosor
i evigt rymdepos

Lyckofängslas där

Av saxofonsound och
poetiska ordbojor




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-21 19:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Verkligt fängslande 7:55 minuter med Akua Naru som bakgrund till denna lika fängslande dikt. Vem påverkas inte av "fjädervokaler" och låter sig "ljuvfängslas" efter ett sådant sensibelt låtframförande och engagerat saxbreak.
2020-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP