Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsliga män som personer

Män som offrar allt
Undrar vad som händer
När deras rädslor tar över

Känsliga män
Försöker flyga
Men outvecklade vingar

De sprider bitterhet
Pratar om sina ärr i livet
Och ber om en andra chans

De önskar kunna visa
Sig som bättre
Yrar om brustenhet och sår

Säger att de inte
Ser allt så klart
Villiga att göra vad du föredrar

Frågar upp om de duger
Ursäktar den röra de orsakar
Har du inte tålamod?

De ber om förlåtelse
Griper efter halva chnaser
Som om det bästa vore bra nog

Säger att nu ska det hålla
Bara du ändrar din inställning
Till något hopplöst i sig




Fri vers av Arvast
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-21 22:22



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Intressant text; tänker på att det är så få som är flygfärdiga när de lämnar boet. Det är så svårt att flyga om inte någon kan visa hur...
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast