Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skriven gemensamt av mig och BenGust.


Då vi alla blir solbarn

Nu efterstillnar
markens skälvningar
Månen rodnar

och vi rör oss
som i trance
på lotusblad

Drömdåsiga av myrra
svävar nu solbarn
fritt mot himlarummet

där vi lever rymd
susar vårt mantra
med öron in mot
ljudlösenheten

I trollsländevingar
speglas än våra livsljus




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-22 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP