Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

Godmorgon
Ge mig det jag behöver i dag
Se mitt inre barn
Se mitt sårade inre barn
Se mitt övergivna barn

Vad behöver hon i dag?
Skratta?
Älska?
Läsa?
Prata?
Gråta?
Sörja?

Ge henne luft under vingarna
Ge henne det hon behöver för att känna sig älskad

Nu är det äntligen dags
Nu erkänner jag hennes närvaro
Och jag ska göra allt för henne

Men behöver din hjälp
Behöver din vägledning

Amen




Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-22 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP