Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trädets sorgepärlor

Kådtårepärlor

trillar nerför årsringar

Tidlös sorgesång




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-22 11:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra tänkt och skrivet.
Omsorgsfullt vald bild som förstärker textens innehåll.
2020-08-24

  BenGust VIP
Finstämd elegi. "Kådtårepärlor" förmänskligar skeendet.
2020-08-22

  Sparvögat VIP
Mycket vackra rader...
2020-08-22

  Kajan VIP
Mycket bra, text och bild i samklang. En naturens sorgesång.
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP