Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min utsträckta hand

Jag såg en svartklädd man vid Fyrisån kasta rosor i vattnet

Han hade tappat hoppet när vi träffade varandra

Nedbruten av hatet från andra.

Jag sträckte ut min hand och frågade om han ville följa med mig på äventyr

Genom våra historier har vi stått på svettiga gator i Madrid

Simmat i Stockholms skärgård och druckit Gin på takterrasser i New York.

Våra äventyr är inte i närheten av färdiga, vi har precis börjat vår resa.




Fri vers av Konstnärssjäl
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-22 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstnärssjäl
Konstnärssjäl