Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingfält

 

 

 

vibrerande nattluft

 

 

de lyfter stjärnmantlar in i skådande av

rena ögons irisfält

 

regnbågstoner

skimrar mjukt

 

 

vingfält

 

pennor skriver markers hägn

 

en alruna reser med vinden

tecknar

den hängdes tecken

 

signum

 

 

eremiten vandrar med livslykta i hand

upplyser de släckta fälten

 

 

 

korparna

de blankfjädrades indigotoner

höljer

en gråtande själ i vingfamn

 

korpar

ber eremiten tända den lykta

hon släckte i lanternaträdet

 

 

den lykta hon en gång tände i molnfagras visshet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-22 13:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vingpennan flyger över fältet. Släpper tecken och låter livslyktan i hand lysa upp nedsläckta områden.
2020-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser