Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fylla ett hål

 

Han hade ett hål i själen 

Som gapade 

Krävde att bli fyllt med något

Så han fyllde det

Med alkohol, med droger, med sex

Hålet nöjde sig

Under korta stunder

Sen ville hålet ha mer

Mer av allt

Han fyllde det

Hålet svalde

Krävde mer

Han fyllde på 

Med mer av allt 

Tills han hamnade på gatan

Utan vänner, pengar, jobb och bostad

Han såg ett hål i marken 

Slängde sig ner

Landade i mörkret 

Slog sig ner där, han trivdes

Stannade kvar i hålet under marken 

För resten av livet




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-22 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP