Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadshet asfalt och insjöland

Blundar stilla

I gransus och

Insjöland


Här finns inte

livets medelhavssus

Har aldrig funnits


Aldrig vandrade

mina sandalsteg bland

så stadshet asfalt


Som i samma ögonblick

då vi förlorade oss

vid insjöstrand




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-22 15:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Vemodsgransus och insjödoft framför
fjärran asfalt och makadam.

2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP