Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rinnande bäck

I livet rinner en bäck som inte har ett slut

Gå över bron kika ned

En ring visar en ansiktsbild som ser på dig

och i ett ögon blick

låter tårna skapa en våg av tristhet

Djupet av hjärtat ser hur livet skapar oro

Vinden blåser virvlar upp allt på livets gång

Stannar till på bron går det att reparera allt....

Plötsligt slutar bäcken rinna

Ut i modhetens  sjö

Tar båten ror ut.....

Andas djupt känner frihetens längtan.....

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-22 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP