Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sova tryggt

Minns hur vi höll ihop
varandra när vi möttes
vänskapsbesatthet
som du sa trasslade in tårna
i varandra
två fyrar en stund på jorden
föralltiddagar i livet

bokstäver som lyste upp
mitt sommarmörker
inträdesbiljett hit till poeter
skrattfloder i sorg
humor jag glömt fanns

borta i sekel sen pling
är du hos mig igen
fast tusen miljoner mil iväg
coronahelvetet står i tullen

din röst är samma Anna
springer lika bubblande fort
käftar lika käckt
tuffaste du
trycker på knappen
som gör mig modig
busig och fri
kan nog simma över atlanten

minns när vi sov ihop
bara sov som två trygga barn
Anna du kom och försvann
kom åter

behöver sova tryggt igen!




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-23 17:05



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Här har du varit snabb och lätt i sinnet. En väldigt personlig text. Applåd för att vi får ta del.


2020-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP