Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma är dement och jag älskar henne


Att inte längre minnas


Alla de där orden vi delade
Livet inuti som livstråd
Falnade i din blick

Alla tusen minnen vi älskade
Höra inuti varandra
Tystnaden i din blick

Alla de där dagarna vi hade
Levda inuti vår livstid
Sorgen i mitt hjärta

Och kärleken när du ser på mig med sökande ögon
Utan de där orden
Utan de där minnena
Och utan de där dagarna




Fri vers av Ninnesdotter
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-23 09:41



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En stor sorg över livets lott.
2020-08-27

    ej medlem längre
Kännbar läsning av smärtsamma insikter. Vackert så.
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter