Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Minnesluckor.
De kanske va bättre förr,
innan depressionen var klinisk

Kritiskt - läget?
Inte det bästa,
gick vilse i en abstrakt tankebana.

Komplicerat.
Sprungit bort,
i cirklar.

Kom tillbaka.
Ruta ett,
jag saknar det enkla.




Fri vers av c_joel
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-23 12:29



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Det enkla finns inte.

Bara Du, jag, ....vi.
2021-06-13
  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel