Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå sjal

 

 

med själspenslar

svarar hon

till

 

andens viskning

 

blodet är

hennes palett

 

hon ler

 

när

 

bilden skådar med milda ögon

 

*

 

hän visad

till

 

låsta fält

 

vandrar en kvinna

 

hennes längtan är en blå sjal virad tätt

runt hennes sjunkna landskap

 

*

 

jag önskar resa nu

med vindarna

in i havet

 

se

 

klart

 

hur flodens stenar viskar

 

*




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-23 12:45



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
”Önskar resa nu med vindarna in i havet ” så fin dikt o känslo böljande :)
2023-10-16

    ej medlem längre
Makalöst vackert
slutraderna tar jag med mig
2020-08-29

    ej medlem längre
Långt inne i livets vemodiga andetag leker vindarna fria, lever havets djup. Dina ord finns där, är elden i vindens vilda, i jordens rötter och havens djupa längtan.
2020-08-23

  BenGust VIP
Vandringskvinnan vill mer än låsta fält.
Längtande själspenseln vill omges
av blåsjalshav och vindarnas fria...

2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser