Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lova inte för mycket


Dubbla budskap

Ord bör följas av handling
men gör inte alltid det
men kom ihåg

ord förgår
men handlingar består




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-23 14:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP