Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från känslotorg till hjärterum



Hon fångar toner

på uppstuds och

gör ögonoperetter


Rör om stampar in

känslotorgscrescendon

myllerintermezzon

och vandringslibretton


För att i det finala

saktklingande sjuda ut

i hjärterumsrörelse




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-23 14:23



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
bilden av dans stiger fram
2020-08-27

    Lena Staaf VIP
Lekfull musikpoesi med kärlekskänsla.
2020-08-23

  Elinor Sörensson VIP
Känsloladdad musikpoesi med
skickliga nysammansättningar.
Fyller mitt hjärterum.

2020-08-23

  Boneyfrank VIP
Det är briljant från start till mål.ordvalen imponerar
2020-08-23

  Öknens Ros VIP
Egensinnad ordekvilibrist skapar egensinnade ord.
2020-08-23

  SatansSon VIP
du var en rolig poet. gillar denna.
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP