Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroshöst



Spegelblank sjö

Morgondagg

Väter mina hälar

Lövverk som gulnat

dimma i horisonten

Sensommar

skall bli höst

ekorre
skymtar i periferin

Ensam blickar jag ut över den sorgsna sjön

Framtiden är oviss

Dystopisk

Tyst

En inandning
Och en motsatt dito

Tiden fryser fast

I ett ögonblick

En viskande blinkning












Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-23 14:35



Bookmark and Share


    Max Poisé
att inte kunna förvänta sig något skapar definitivt ångest...snygg text!
2020-08-23

  BenGust VIP
Ljusmålad början med den dramatiska tyngden i mitten som ankare.
Och "viskande blinkning" på slutet bär på optimism.
"Dystopisk" är effektivt ordval.
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP