Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgblind

Jag blundar för röda flaggor
så man tror jag vore färgblind
jag lär mig aldrig några läxor
jag fortsätter slå tärningarna
och hoppas på trippla sexor.

Född under tidsperioden
då barnmorskorna alltid
rekommenderade
fem minuters-metoden,
så mina anknytningsproblem
flyter i blodet.

Lova att aldrig lämna mig
tills den dagen jag inte längre behöver dig
gå fort då innan jag bränner dig.
Det gör ont att separeras
det är bara naturligt
kvar finns bara aska,
allt vi var ska kremeras.




Bunden vers av amygdala VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-23 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amygdala
amygdala VIP