Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad Repris från 2012, inräknas såsom Gräns #24. Originalet läses här: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1458844


Grundläggande Elementen i Nygammal Glans

 

 

de fyra grundläggande elementen

GLAS

GRÄS

GOJS

GRUS

 

förmå understundom finna sina samhörigheter

med de fyra aggregationstillstånden

GLANS

GRÄNS

GODIS ****

GAMMALDAGS

 

som i sin tur lätt må omvandlas

till varsin bland de fyra dödssynderna

GULD

GOLF

GLUPSK

GLÖMSK

 

blott för att återfinnas på nytt

inom de bitvis förskjutna kvadranterna

GRUVA

GRINDAR

GLIPOR

GÅRDEN

 

 

**** som många vilja komplettera med GLASS

- emellertid glass förekommer jämt i form av gas

fylld på magiskt vis med snöglopp

som i kontakt med solljus antager

en gråtfull, glatt smeksam smak

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-23 19:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om lekfullheten och humorn här. Finns sannerligen en glädje till orden. Jag kompletterar gärna med glass. Åt det igår med blåbärspaj. Mums!
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP