Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Rimsmideri... Av Ewa-Britt Nilson.


Kritik på en text (2280) bara ord






Kanske skyr
en del människor upprepning,
som om en örfil
kan kännas ofta nog lång tid efteråt,
om den mera utdelas i form av ord.

Skräck för mera verklighetens möjliga
'löften' om våld,
är en effektiv metod
tills explosionen kommer
från en smula oväntat håll.

Texten är läst och lagd
till mina erfarenheter,
så som tänkt där uppå.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-01-23 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP