Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattungen

Kattungen hoppade upp på tåget men skulle inte ha gjort så
För nu är den långt hemifrån och vet inte vart den ska gå
Världen den är farlig och inte som man först trott
Och den säkerheten man en gång kännt finns enbart där man bott.




Fri vers av elkaxibro
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-24 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elkaxibro
elkaxibro