Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senioritet


Nu förflyttar sig dagarna
utan minsta skäl,
vaggande ner i tidsflödet
som tankspridda konstaplar
på fotpatrull
mellan Stora Torget och Teaterparken

Jag halkar nerför denna livstid
som låter som en dyning ur havet,
med alla ord jag yttrar
för att definiera och raffinera
den oklara idén om ett Själv
som kastar sin skugga framöver,
i rädsla inför allt bortom framtiden




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-24 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP