Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnekrar

 

 

 

trädfönster

öppnar

 

visar blå

hav

 

 

dansa ögon lättade ur tyngd

 

 

 

blomsterbårder

skrudar väg

 

räcken stela

gives

 

mjukhet

 

 

 

 

där i kupan av glas

 

visarna målar

sand

sanden brinner i ringar av mening

 

makare

blåsare andas klarhet

 

 

uret

 

en tavla vandrar sol

vandrar måne

 

stjärnekrar

origo

mittens hjärta

 

pupillandning

 

 

bergen vandrar breder ut vingar

havet krusas grunden blir synlig

 

 

in under baobabträd

sitter vitmolnsvandrare

 

skalar äpplet i spiral

faller stiger omsluter

faller

stiger

omsluter

 

vitmolnsvandrare ler i regn av akacia

 

 

 

där i kupan av glas vandrar visare




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-24 13:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart hur dina smekande ord öppnar upp tid och rum, ger luft, höjd och rörelse för själen att läkas och växa i.
2020-08-26

  BenGust VIP
Tänker på tid. Timglas, kupa, sand.
Visare, uret , makare, tavla.
Stjärnekrar med origo i mitten, urtavla, urmakare. Spiraltänker på skruva upp.
Bergens vingar ser hur skira molnen omger Afrika.
2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser