Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vacker i själ

trevande kunde jag finna
att ljuset gav nya motiv
ur askan det började brinna
och födde ett nytt liv

att bli älskad vacker i sin själ
raserar misstro i vy
den vill dig bara väl
får morgonen att gry

förintar det trasiga i blodet
söndrar cynismens moder
skapar blickar åt modet
och ger livet ett nytt roder

din kärlek föder min dag
drar mig bort från belacker
där inget längre gör mig svag
när du älskar min själ vacker




Bunden vers av Max Poisé
Läst 216 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-08-26 19:03



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Underbart vackert om kärlekens magi...
Sista versen är som strålande ljus!
2020-08-31

  Anya VIP
Åhh vilken fin kärlekshymn...tänker jag. Och i bunden form...skickligt.
2020-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar och vacker hyllning till kärleken, som kan försätta berg.
2020-08-27

    Lena Staaf VIP
En hyllningsdikt till kärleken och den älskade. Kärlek som ger kraft och styrka.
2020-08-27

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Mycket vacker dikt om kärlekens livgivande verkan!
Denna sparas!
2020-08-27

  Rise Little One
En fin hyllning till kärleken.
2020-08-27

  DominiQueen
Underbare Maestro
lyftande poesi
Vackre själ!
2020-08-26

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om kärlekens magiska inverkan!
2020-08-26

    Natalie Ramot
Så vackert skrivet!
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé