Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det hastar.


Skynda på


Kalla det här ögonblicket
en brinnande blomma,
en sötluktande fackla
eller om det så behövs
helt enkelt ömhet.

Men skynda dig
innan den vissnar
som en brudbukett på en spik
ovanför en sliten dörr.

Skynda dig innan den faller
in i en svärmares irrande drömmar
likt en klumpfotad eremit
som har glömt sin mystik.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-24 15:43



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text
2020-08-30

  P-E-H
Vackert skaldat!
2020-08-28

    Pandelume
Hellre försmäkta än illa jäkta.
2020-08-24

    Sefarge VIP
Intensivt brinnande lyrik!
;)

2020-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen