Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• haiku för 2021 2


H A I K U



Vårsolen uppe,
strålarna regnar lyckligt.
Jag sitter inne.




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2021-05-06 12:25



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Kul! "Sitter inne" är tvetydigt.
2021-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP