Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• haiku för 2021 9


H A I K U



Värme men duggregn.
Sommarens varma väder
svalkas äntligen




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-06-24 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP