Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Larmar och gör sig till


Jag efterfrågade aldrig dessa käkar
som mal,
dessa tankar som cirklar

De kom ändå

Jag tillfrågades aldrig
om deras försvinnande,
men...

Så vad kan sägas om denna tid?

Existensen larmar och gör sig till




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-08-24 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP