Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Santi

Allt vänder på ett ögonblick!
Du vattnar de som växer i mig
Med dig jag känner ro i en värld som e så efterbliven
O jag förpestas i den
Du ger mig både ork o vilja att ens försöka leta efter tecken i den

Men vi har trotsat våra stjärnors. jag går på magkänslan hoppas att den inte sviker

O vi må nu vara isär nog. Får nöja mig med rösten för den dämpar ner aptiten
Att världen e så liten. o tankar likadana
Att se dig där på torget en vanlig jävla vardag
Jag Vet jag svär för mycke o mer än de normala
Men ingen e perfekt jag låter handlingarna tala

De dom som spelar roll. Den rollen utan manus
Jag bär ingen fasad. dehär e jag så du kan va lugn
Att hålla masken kan va relevant för den som bär den
Jag Vet du råkat ut för mycke varg i fårakläder

Jag e inte sån




Bunden vers (Rim) av Femfemnoll VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-08-25 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Femfemnoll
Femfemnoll VIP