Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brutet löfte

Jag lovade dig.
Jag lovade mig.
Jag lovade universum.

Jag skulle sluta.
Jag skulle stå emot.
Jag skulle inte falla tillbaka.

Jag har brutit mitt löfte till dig.
Jag har brutit mitt löfte till mig.
Jag har brutit mitt löfte till universum.

Jag kunde inte sluta.
Jag kunde inte stå emot.
Jag föll tillbaka.

Även om jag fysiskt slutat.
Även om jag fysiskt stått emot.
Även om jag fysiskt inte fallit tillbaka.

Rent psykiskt har jag inte slutat.
Rent psykiskt har jag inte stått emot.
Rent psykiskt har jag fallit tillbaka.

Jag slutade 2015.
Jag stod emot 2018.
Jag föll tillbaka 2020.

Jag började rent fysiskt.
Jag slutade att stå emot.
Rent fysiskt föll jag tillbaka.




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-25 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz