Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Achillea millefolium

Böljande ängelblomsterhav
drömsmeker
bara sensommarben


Bland tistelludd och
slumrande rallarros

Backhumle jordhumle
Hummelramsors magi
i gryningsljus

Vindsveper mjukt
tidens känslorum

Varsamt varsamt
vakengörs dagen
av sött sorlesurr

 




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-25 17:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om en underbar start på dagen!
2020-08-26

  BenGust VIP
drömsmeker
Vindsveper
vakengörs
mjukt vibrerande verb
bland röllekehavsböljor
i tidens känslorum
2020-08-25

  Maja Ivan
Vilken underbart skön beskrivning av en ödmjuk morgon. Vill läsa om och om igen.
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP