Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steppa ut...


Nåväl, dagen blev hygglig...
Det är ju inte synd om mig...
Det finns dom som det är mer synd om...
Det ska gudarna veta!

Min kvällsmåltid var helt okej
lite hjortskav å sötpotatis...
Om en dryg halvtimme så steppar jag ut...
ut i Guds sköna värld...
ut till bäcken å skogen...
min dagliga gå-jogga-spring-träning.

Egentligen fattas mig inget...
förutom en kärleksfull kram...
Men, jag får väl krama mig själv...
Jag älskar mig...

Nåväl, vi poeter behövs...
TILLSAMMANS löser vi frågorna...

What on earth can be weaker
than the feeble strength of one?
But the union makes us strong!

Bohemen i sensommaren




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-25 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Kärlekens Kram" kommer, säkert. Då är det KÄRLEK som gäller. Räkna med det. Coronan kommer att stanna kvar så den som kramar vill säkert säga dig något!
2020-08-25
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP