Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi...


Fantasins sprudlande källor
Humorn som förlöser
och försonar...

Att grensla sin häst
varje dag
å sen bara rida iväg
som vilken drottning som helst...

En svensk behöver humor...
lite mer humor...
Ja tack till fantasi å humor...!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-25 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag läser gärna mellan raderna och meningen ”gränsla sin häst” föder fram fantastiska fantasier”.
Lägg därtill ”rida” så blir fantasin fullständig.
2020-08-26

  Öknens Ros VIP
Mer fantasi och humor till folket!
2020-08-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP